• tcs2
  • IMG 0389 web

Visie op toegangscontrole

Waar toegang verder gaat dan veiligheid

Binnen het toegangscontrolesysteem van ATS DIGIcontrol gaan we verder dan alleen toegang verlenen of weigeren, binnen het gebouw of object. Het systeem maakt integraal onderdeel van de dagelijkse gang van zaken en gebruik binnen het object. Zodoende draagt dit bij aan de veiligheid van medewerkers en goederen op verschillende manieren.

Door verder gebruik te maken van de integrale benadering van ATS DIGIcontrol functioneert het toegangscontrolesysteem niet alleen voor veiligheid maar ook als informatiebron voor overige aspecten zoals bijvoorbeeld lichtsturing, klimaatbeheersing, camerasystemen zo ook ieder andere aangesloten technische discipline. Een veel gebruikte oplossing is bijvoorbeeld het tonen van BHV informatie op basis van het toegangscontrolesysteem van ATS.

Technische informatie

Het toegangscontrolesysteem ATS DIGIcontrol is volledige schaalbaar zodat dit aan al uw wensen tegemoet komt.

Het toegangscontrolesysteem omvat een stand-alone oplossing tot systemen met 30.000 deuren en 60.000 off-line kaarten. Uiteraard bevat het systeem alle standaardfunctionaliteiten zoals u van een gerenomeerd systeem mag verwachten zoals tijdsgerelateerde deurfuncties, anti-pass-back, bezoekersmanagement, maximum aantal aanwezigen per ruimte, rapportagefuncties en autorisatie voor groepen tot 5.000 personen.

Op alle ATS DIGIcontrol controllers zijn verschillende type kaartlezers die functioneren op alle wereldwijde bekende en reeds bewezen communicatietechnieken zoals Mifair, Desfire, Legic, Rijkspas of proximity.

Het laatste ontwikkelde innovatieve product is een multi protocollen lezer waarmee men met één lezer verschillende typen kaarten kan lezen.

Laatste nieuws

SPACES kiest wereldwijd voor ATS

SPACES kiest wereldwijd voor ATS SPACES kiest wereldwijd voor ATS
Na de vijf vestigingen in Nederland, opent SPACES nu ook vestigingen in Australie, Engeland en Amerika. Deze vestigingen zijn voorzien van een wereldwijd gekoppeld ATS toegangscontrole systeem, welke...
Lees meer...

Welkom bij ATS Belenux

Welkom bij ATS Belenux
ATS heeft ruim vijfendertig jaar ervaring op het gebied van risico- en gebouwbeheersystemen en heeft met haar wereldwijde netwerk van distributeurs- en installateurs grote aantallen toepassingen gerealiseerd...
Lees meer...

ATS Video

Reseller Login